Sztárok

Miért nem dolgozik Molnár Anikó?

Nehéz kiigazodni Molnár Anikón, hiszen egyik nap még szomorúan panaszkodik, aztán pedig nevetve beszél a boldogságáról.

Nincs pénze, nincs munkája, a Havas Henriktől kapott előlegből él, mégis vidáman újságolja, hogy „minden rendben”. Molnár Anikó a Cool Tv stúdiójában arról vallott, hogy egészen kellemes nyár áll mögötte. Bevallotta: valóban eseménydús hónapokon van túl, jó és rossz élmények is érték, ám végeredményben elégedett mindennel, főleg azért, mert kilenc kilótól szabadult meg eddig, és további hat leadását tervezi a jövőben.

fotó: RTL Klub, Bársony Bence
Fotó: RTL Klub, Bársony Bence

 

Az is újdonság az életében, hogy beiratkozott egy pókerosztó-tanfolyamra. Anikó az elmúlt években annyi minden szeretett volna már lenni: erotikus táncos, állatmentő, egy szépségszalon házigazdája, rendezvényszervező, de valahogy minden ötlete dugába dőlt. 

A szőke címlaplány korábban arra panaszkodott, hogy ismertsége miatt sehol nem kap munkát, a férfiak csak kihasználják, az adósságai pedig egyre csak halmozódnak. Talán sutba kellene dobnia az elvárásait és a kósza ötleteit, helyettük kereshetne magának valami hétköznapi munkát, mint a harmincas nők többsége. Utána talán a fogyókúra is még könnyebben menne…

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top