Sztárok

Zoltán Erika bővíti a “családját”!

Zoltán Erika és Robby D. közel húsz éve vezeti az ország talán legnépszerűbb tánciskoláját.

Erika és Robby saját gyerekeikként tekintenek a tanítványaikra, és most újabb lehetőséget adnak mindazoknak, akik csatlakozni szeretnének a csapathoz.

– A 2009–2010-es tanévre új lehetőségeket szeretnénk adni a táncszeretőknek: minden kedden és csütörtökön egy speciális osztályba járhatnak a szerencsés fiatalok, akiket az iskola vezető tanára, Robby D. készít fel a profi táncosok világára – árulta el Erika. – Az órákon minden stílusban tanulnak majd, például dzsessz, hiphop, new style, looking, akrobatika. A legjobbak profi státusba kerülnek, és fellépési lehetőségeket is kaphatnak, hiszen több népszerű hazai sztár a mi tanulóinkkal dolgozik a színpadon. Az alsó korhatár 10, a felső korhatár 25 év. Szeretettel várjuk az érdeklődőket a  felvételire a központi iskolába 2009. szeptember 7-e és 11-e között mindennap 16-tól 19 óráig. Bővebb információ az iskola honlapján (cím: Budapest V. kerület, Arany János u. 10.).

Zoltán Erika bővíti a
 
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top