Sztárok

Megan Fox legyűri Angelina Jolie-t?

Angelina Jolie fölött még közel sem járt el az idő, feltörekvő, 10 évvel fiatalabb hasonmása viszont le akarja körözni.

A 23 éves Megan Fox vitathatatlanul az utóbbi idők legszexisebb sztárocskája, rendre össze is hasonlítják a nála 10 évvel idősebb Angelina Jolie-val. Míg Megannak tetszik, hogy a nagy hasonlóság miatt Angelinával említik egy lapon, az utóbbi nem repes az örömtől.

„Ah, Megan vajon emberbaráti szempontból is elkötelezett?” – tette fel legutóbb a költői kérdést felháborodottan a színésznő. Nyilatkozataiban rendszerint fennen hangoztatja – mintegy Megan Fox orra alá dörgölve –, hogy a való világot nem borítja hollywoodi cukormáz.

Kettejük viszonyának valószínűleg nem tesz jót, hogy ők versengenek a Barbarella remake-jének főszerepéért. Az 1968-ban forgatott eredetiben Jane Fonda szerepelt, akit nemzetközi szexszimbólummá avatott a film. Egy álomgyári bennfentes szerint ez az első alkalom, hogy Angelina és Megan ugyanazért a szerepért küzdenek. Állítása szerint, aki megkapja, az lesz az első számú szexistennő a földön.

Megan Fox legyűri Angelina Jolie-t?
Megan Fox legyűri Angelina Jolie-t?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top