A Facebook és a Twitter betesz a világsztároknak

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Rájár a rúd Hollywood szupersztárjaira: akik eddig 20 millió dollárt kérhettek – és kaptak is – filmenként, mostantól kénytelenek kevesebbel is beérni. Közük van ehhez a közösségi oldalaknak is.
2009. 09. 02. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A Facebook és a Twitter betesz a világsztároknakÚjabban a feltörekvő sztárokat felvonultató szuperprodukciók tarolnak, mint a Transformers 2. vagy a G. I. Joe: A Kobra árnyéka, a korábbi húzónevek pedig kevésbé mozgatják meg a főleg fiatalokból álló nagyközönséget. Elemzők szerint a Twitter, a Facebook és más közösségi oldalak, internetes üzenőfalak is betesznek a sztároknak. Ha egy film nem nyeri meg az első nézők tetszését, a rossz hír másodpercek alatt elterjed. Akkor már hiába a jól csengő név meg az ügyes reklámkampány, a potenciális közönség nem választja azt a filmet, amely rossz közösségi kritikát kapott.

Az olyan korábbi bálványok, mint például Julia Roberts, Tom Hanks, Sandra Bullock, Denzel Washington vagy Adam Sandler nem tudnak versenyezni a fiatal sztárocskákkal. Rendre alulteljesítenek a mozipénztáraknál, aminek meg is van a következménye: szerényebb gázsit kapnak. Nem sok kellett hozzá, hogy Brad Pitt is rákerüljön a feketelistára, de új filmje, a Becstelen brigantyk nagyon sikeres, úgyhogy nála maradt a filmenkénti 20 milliós tiszteletdíj.

Forrás: UIP

Olvass tovább

Hozzászólások

Torolt_felhasznalo_714333 2009-09-02 20:02

No comment

Torolt_felhasznalo_800048 2009-09-02 18:37

Adam Sandler ma már másodjára szerepel egy cikkben és az előzőben is tévesen szerintem ez egy burkolt reklám Adam Sandlernek :)

Torolt_felhasznalo_375821 2009-09-02 18:29

"...korábbi bálványok, mint például Julia Roberts, Tom Hanks, Sandra Bullock, Denzel Washington vagy Adam Sandler..." ADAM SANDLER??? mit keres ebben a felsorolásban, de komolyan?

N?k Lapja Café 2009-09-02 18:29

Rájár a rúd Hollywood szupersztárjaira: akik eddig 20 millió dollárt kérhettek – és kaptak is – filmenként, mostantól kénytelenek kevesebbel is beérni. Közük van ehhez a közösségi oldalaknak is.

Tovább a cikkre...