Sztárok

Hivatalos a hír: Jacksont meggyilkolták!

A Los Angeles megyei halottkém emberölésnek minősítette Michael Jackson halálát, amelyet a propofol nevű gyógyszer okozott.

Hivatalos a hír: Jacksont meggyilkolták!Az orvosszakértő pénteki bejelentése az első hivatalos közlés arról, hogy a popsztár halálát emberölésnek minősítették. Az igazságügyi orvosszakértő elmondta: Michael Jackson haláláért alapvetően az erős érzéstelenítő hatású propofol, valamint a lorazepam nevű nyugtató a felelős.

Nem hivatalosan már a hét eleje óta tudni lehet, hogy a Los Angeles-i halottkém szerint emberölés történt. Ezt a Los Angeles Times című lap közölte a jelentés Houstonban nyilvánosságra hozott fő megállapításai alapján. Kiderült, hogy a végzetes gyógyszerkeverék néhány órával a halál beállta előtt került az énekes szervezetébe. A popsztár magánorvosa, Conrad Murray heteken át naponta adott propofolt az álmatlanságban szenvedő Jacksonnak. Az orvost emberöléssel gyanúsítják, de egyelőre nem emeltek vádat ellene.

 

Forrás: Hirado.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top