Sztárok

Mónika kislánya már beszél!

Nagy az öröm Erdélyi Mónikánál: a pici lánya megszólalt!

„Augusztus 11-e nagy nap volt a család életében: Olívia elkezdett beszélni – árulta el Mónika. – Emlékszem, az Üzenet ment az RTL Klubon, Karinthy Márton beszélt. A kislányom rámutatott a tévére, és kimondta az első értelmes szót: »bácsi«. Azóta megállíthatatlanul beszél, természetesen mindent ismétel, amit mi mondunk, így aztán nagyon oda kell figyelni, mit beszélünk előtte.

fotó:  rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

 

Bár nyáron nem forgattunk, nem ültem otthon tétlenül. Meglévő vállalkozásaim ügyeit intéztem. A menyasszonyiruha-szalon – lekopogom – nagyon jól működik, azt tapasztalom, hogy a párok házasodási kedve nem csökken. Persze nem csak munkával telt a nyár. Anyukámmal és a lányokkal sokat voltunk a Balatonnál, sőt Vikivel kettesben Németországba is elutaztunk egy barátnőmhöz. Mivel a lányom ódzkodik a repüléstől, a kérésére vonattal mentünk. Számomra is élmény volt az út, a vonat tisztasága és a kényelem. Tíz nap alatt bejártuk Münchent és környékét, nagyon sokat kirándultunk” – idézte fel nyári élményeit a műsorvezető.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top