Sztárok

Szmokingban feszít a műsorvezető

Rákóczi Feri szombaton ringbe száll. A Danubius Pirítós műsorvezetője a szombati budapesti bokszgálán, Balzsay Károly előtt lép a kötelek közé.

Szmokingban feszít a műsorvezetőRákóczi Feri szombaton új szerepben mutatja meg magát. A Danubius Pirítós műsorvezetője ugyanis ringspeakernek áll. Feri a szombati budapesti bokszgálán áll a kötelek közé. A rádiós nem kap és nem oszt pofonokat, de izgatottan készül a hétvégi menetekre: „Már felpróbáltam a szmokingom, nagyon kényelmes, és igazán jól áll – viccelődött Rákóczi Feri. – Nagyon izgulok a szombat miatt, mert még sosem csináltam ilyet, és egyáltalán nem egyszerű feladat. Van egy komoly szövegrész, amelyben nem lehet hiba. Pontosan be kell mutatni a bokszolókat, milyen magasak, milyen a mérlegük. Emellett pedig ordítva kell hergelni a tömeget. Minden ringspeakernek van egy jellegzetes, csak rá jellemző mondata, stílusa. Ez nekem még nincs meg, úgyhogy van mit gyakorolnom – mondta a Danubius Pirítós műsorvezetője. – Bevallom, nem vagyok nagy sportember, jobban szeretek a szabadidőmben egy asztal mellett elbeszélgetni a barátaimmal” – tette hozzá a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top