Sztárok

Dobó Kata rövid hajjal – Fotóval!

A színésznő állítása szerint egy új szerep kedvéért vált meg vörös tincseitől, de vannak, akik mást sejtenek a háttérben.

Fotó: RTL Bulvár
Fotó: RTL Bulvár

Dobó Katát csak kevesen ismerik rövid hajjal. A színésznő a Fókusznak elmesélte, hogy mivel 14 éves koráig versenyszerűen úszott, akkor jól kezelhető, rövid frizurája volt. Tincseit akkor kezdte növeszteni, amikor a gimnáziumban beindult a modellkarrierje. Azóta mindenkinek a vörös, göndör haj ugrik be, ha Dobó Katáról van szó. A színésznő elmondta, hogy egy szerep kedvéért egyezett bele a kurtításba.

A 35 esztendős színésznő a Blikknek azt is elmondta, hogy már többször megfordult a fejében, hogy változtat, mégsem tette. Állítólag párjának, Leventének is nagyon tetszik az új frizura, aki pontosan tudja, miért ez a nagy változás. Hogy a sejtelmes mondat mögött mi áll, azt csak ők ketten tudják. Mindenesetre a nők nagy része akkor szabadul meg gondosan növesztett hajkoronájától, ha valami nagy változás következett be az életében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top