Sztárok

John Travolta kilépne a szektából

Fiának tragikus halála miatt John Travolta otthagyná a szcientológiai egyházat, amely tiltja a különböző betegségek gyógyszeres kezelését.

John Travolta kilépne a szektábólA színész fia, Jett fél évvel ezelőtt hunyt el epilepsziás rohamban, amely ellen a szcientológia tanai szerint nem alkalmazhatott gyógyszert – írja a Viply.de. A színész annyira maga alatt van a történtek óta, hogy nem dolgozik azóta, és jó pár kilót felszedett. Valószínűleg hitét és egyházát hibáztatja fia haláláért, mert több forrás azt állítja, hogy ki akar lépni a szektából.

Ennek egyik legnagyobb akadálya, hogy magánéletének kényes részletei kerülhetnek napvilágra, ha valóban otthagyja az egyházat. Rick Ross szcientológiakritikus szerint az egyház minden tagjáról aktát vezet, amely kínos és intim információkat is tartalmaz. A múltban volt rá példa, hogy a szekta nem szégyellte közreadni ezeket, ha egyháztagadásra került sor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top