Sztárok

Döbbenet! Ilyen a szupermodell igazi arca

A modell 59 évesen ránctalanítókrémet reklámoz. A plakát és a valóság között viszont hatalmas a különbség.

A világ első szupermodelljét az egyik legnagyobb kozmetikai cég kérte fel ránctalanítókrémjének reklámozására. A plakátokon megjelentetett arc és a valódi Twiggy között viszont hatalmas az eltérés, legalábbis a Daily Mail nemrég napvilágot látott fotói alapján. Az egyiken egy ragyogó, maximum a 40-es évei elején járó nőt látunk. A másikon egy idős nőt, aki le sem tagadhatja, hogy heteken belül betölti a 60. életévét.

Twiggy először 1985-ben volt a kozmetikai óriás arca. Sarah Clark, az Olay Definity szóvivője elmondta: nagyon örültek annak, hogy Twiggyt ismét megnyerték a márka arcának. Véleménye szerint a modell a valódi szépség olyan ikonja, aki az Egyesült Királyságban élő nők ezrei számára szépségideál. Twiggy egyszer azt mondta az öregségről: „Természetesen vannak olyan napok, amikor azt gondolom: ó, istenem, egy kicsit nyúzottnak tűnök ma. De össze tudom kapni magam, ha arról van szó” – idézi a Daily Mail.

Döbbenet! Ilyen a szupermodell igazi arca
Döbbenet! Ilyen a szupermodell igazi arca

Fotók: Profimedia, www.dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top