Sztárok

Amy Winehouse jobb húsban van

Az énekesnő jó húsban, önmagához képest összeszedetten tért vissza a napfényes Santa Luciából az angol fővárosba. Amynek bírósági tárgyaláson kellett részt vennie.

Amy Winehouse jobb húsban vanAmy Winehouse visszatérését Londonba nem a közönség előtt való fellépés indokolta. Az énekesnőnek a bíróságon volt jelenése, amely végül nem találta bűnösnek, és felmentette a rajongója bántalmazásának vádja alól. A Grammy-díjas sztár tavaly szeptemberben húzott be egyet Sherene Flash táncosnőnek, aki egy fotót akart készíteni róla. A 25 éves énekesnő tagadta az ellene felhozott vádat. Ügyvédje azzal védekezett, hogy csak el akarta lökni magától a váratlanul belekaroló rajongót.

Az ügyet tárgyaló westminsteri bíróság elfogadta ezt az érvelést, így az énekesnő nyugodt szívvel távozhatott. Kilenc napon belül ez volt Amy második látogatása a bíróságon, az elsőn a férjétől való válás kimondása miatt vett részt. Ezek után már nem akadályozza semmi az énekesnő visszatérését, aki lényegesen jobban néz ki, mint néhány hónappal korábban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top