Sztárok

Oszkár összecsapott Sylvivel

Hiába vetette be a bájait, nem sikerült győznie Bódi Sylvinek. Kinter Oszkár megnyerte a magyar wakeboardbajnokság sztárfutamát.

fotó: Králik Dániel
Fotó: Králik Dániel

A versenyen Bódi Sylvi, valamint Pintér Tibor, az Irigy Hónaljmirigy két tagja, Sipos Tamás és Varga Győző, illetve Kinter Oszkár, a Cool Tv műsorvezetője mérte össze tudását. Az erős szél nem könnyítette meg a sportos hírességek helyzetét, ennek ellenére komolyabb esések nélkül megúszták a versenyt. A versenyzők két kört mehettek, amelyből a jobban sikerült csúszást értékelte a zsűri. Kinter Oszkár másodszorra megugrotta a trükköt, így kicsivel ugyan, de több pontszámot kapott, mint a futam egyetlen női versenyzője, aki így a dobogó második fokára léphetett föl. A harmadik helyen Varga Győző végzett, aki megérdemelten húzhatta ki magát a ranglétra legalsó fokán, bronzéremmel a nyakában.

Oszkár néhány napja azzal kavart port, hogy éppen Bódi Sylvi munkásságát minősítette. A műsorvezető bevallotta, hogy nem tartja modellnek a szexis címlaplányt. A fiatalembernek valóban jóval több köze van a divatszakmához, hiszen évek óta dolgozik külföldön is nemzetközi cégek bemutatóin, míg Sylvi leginkább a férfimagazinok oldalain mosolyog – többnyire hiányos öltözetben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top