Sztárok

Ördög Nóri a kicsikkel játszott

Ördög Nóri is örömmel csatlakozott a "gyógyvarázs" programhoz, melynek keretében beteg gyermekeknek próbálnak segíteni. Ezúttal egy színielőadással szórakoztatták a kicsiket.

fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A Reggeli szegedi kötődésű műsorvezetője, Ördög Nóra örömmel vett részt a szegedi gyermekklinikán bemutatott mesejátékon. A Varázslatos ládika című előadást az Alela Kulturális Egyesület vitte színpadra.

Rengeteg gyerek között nőttem fel – kezdte Nóri. – Köszönhettem ezt pedagógus anyukámnak, aki minden évben elvitt magával a táborokba. A mai mesejátékot nézve eszembe jutott a saját gyerekkorom is. Az, hogy mennyire fontos volt a szüleim figyelme és gondoskodása, amikor beteg voltam. A mesék, melyeket tőlük hallottam, mindig sikeresen elterelték a figyelmemet a bajról és a fájdalomról. Bízom benne, hogy a szegedi gyermekklinika kis betegei is hamarabb gyógyulnak, hiszen ezek a kedves versek és mesék úgy működnek, mint a radír: képesek a rossz emlékeket kitörölni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top