Sztárok

Cameron Diazt összeboronálták Jude Law-val

A színésznő londoni vakációja alatt az éjszakai nevezetességeket is feltérképezte, és együtt bulizott kollégájával, Jude Law-val.

Cameron távozik a klubból
Cameron távozik a klubból

A 36 éves hollywoodi színésznő kiélvezi a londoni nyaralás minden percét. Hatalmasat bulizott Jude Law-val, akivel 2006-ban a Holiday című romantikus komédiában játszottak együtt. A régi jó barátok együtt öntöttek fel a garatra az egyik éjszakai klub VIP-részlegén – írja a Daily Mail. Az egyik vendég szerint egész este együtt voltak, és a DJ körül táncoltak. Ez már épp elég ok arra, hogy a lap célzásokat tegyen a közös folytatásra.

A dolognak annyi a szépséghibája, hogy Cameron egyedül hagyta el a bárt, míg Jude Law egy titokzatos barna szépséggel távozott. A két színészt már két évvel ezelőtt is igyekezett összehozni a sajtó, amikor Cameron szakított Justin Timberlake-kel. A szőke színésznő jelenleg szingli, mert 18 hónap után, májusban szakított modell barátjával, Paul Sculforral.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top