Sztárok

Bódi Sylvi feladja a leckét a pasiknak

Három pasi ellen száll vízre Bódi Sylvi a magyar wakeboardbajnokságon. Az Irigy Hónaljmirigy tagjai felköthetik az úszógatyájukat!

Bódi Sylvi feladja a leckét a pasiknakBódi Sylviről köztudott, hogy extrém lány, szereti az izgalmas, cseppet sem hétköznapi feladatokat. Az Irigy Hónaljmirigy két nevettetője, Sipos Tamás és Varga Győző szintén keresi a kihívásokat, Pintér Tibor pedig igyekszik minél több sportot kipróbálni, és mindenben jeleskedni.

 

Egy gyönyörű kék szemű fiú miatt tanultam meg wakeboardozni – árulta el a modell. – A Velencei-tavon pihentem a családommal, amikor észrevettem egy izmos, helyes srácot a parton. A vízibicikli-pályáról néztem, ahogy csúszik, és szidtam magam, hogy miért nem tudok wakeboardozni. Bénázni nem akartam előtte, úgyhogy felhívtam az egyik jó barátomat, hogy tanítson meg. Másnap már az Omszki-tavon próbálkoztam. Az első nap sikerült bevennem az első kanyart, egy hét alatt pedig eljutottam arra a szintre, hogy újra lemerészkedtem a Velencei-tóra. A fiú ott volt ugyan, de akkor már a barátnőjével.

 

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top