Sztárok

Pokorny Lia álma valóra válik

Pokorny Lia gyomorgörccsel készül az MTV Iconra. A színésznő ugyanis új feladatot kapott: ma este nem a színházban, hanem a mikrofon mögött állva kell bizonyítania. Lia elárulta, bizony izgul, hiszen számára az éneklés idegen terep.

Pokorni Lia álma valóra válikPokorny Lia hihetetlenül izgul, és elárulta: napok óta nem alszik. Lia ugyanis elsősorban színésznő, ezért ideges, de nagyon jó zenekarral próbál már hetek óta: a Free Style Chamber Orchestrával adnak elő két remek Hungaria-feldolgozást. A hétvégi koncertnek nem Lia az egyetlen különlegessége, más színészek is lesznek a színpadon: Kapa és Pepe, avagy Mucsi Zoltán és Scherer Péter, akik konferansziéként lépnek fel a koncerten.

 

Sok-sok gyomorgörccsel és álmatlan éjszakákkal készülök – nevetett a Beugró sztárja. – Nagyon sokat próbáltunk már a zenekarral, nagyon kedvesek, hiszen nekik két-három próba elég lett volna egy remek előadáshoz, de miattam három-négy órákat ülünk a próbateremben, és dolgozunk. Ha színházban, színészekkel kell egy zenés darabot előadni, az teljesen más, mint ez a szituáció. Kiskoromban mindig Dolly akartam lenni – mesélte. – Nagyon sokat buliztam a Hungaria dalaira.

A színésznő az Isztambul és a Várni rád egy éjen át című dalokat adja elő a koncerten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top