Sztárok

Johnny Depp elárulta a titkát!

Néhány napja töltötte be a 46. évét Johnny Depp, de lazán letagadhatna húsz évet a korából. Legújabb filmbemutatója kapcsán faggatta egy riporter arról, hogy mivel őrzi meg a fiatalságát.

Johnny Depp elárulta a titkát!Ki gondolná, hogy Johnny Depp már 46 éves? Az örökifjú szívtiprót egy amerikai riporter arról faggatta, hogy mi a titka. A színész meglepően őszintén reagált:

– Sokat dohányzom, néha iszom is, imádom a pizzát, és szinte semmit sem sportolok – felelte Johnny. – Az egyetlen luxus, amivel kényeztetem magam, az alvás. Napi 10-12 órán át is képes vagyok aludni. Nagyon ritkán mozdulok ki otthonról, az éjszakázás helyett pedig inkább olvasok. Az internetet alig használom, és sosem szedek vitaminokat. A bőrömmel semmit sem csinálok, legalább húsz éve kozmetikusnál sem voltam.

A színészről köztudott, hogy a drogokat sem veti meg, de a felesége, Vanessa Paradis nagyon jó hatással van rá. Johnny tehát egyszerűen mázlista, és bármit tesz, nem képes megöregedni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top