Sztárok

Orosz Barbi nem hazudtolja meg önmagát

Keleti Andrea, Dér Heni és Orosz Barbara gőzerővel készül a júliusi Kékszalag vitorlásversenyre. A talpraesett hölgyek ezúttal olyat tesznek, amit csak nagyon ritkán: átadják az irányítást a férfiaknak.

Orosz Barbi nem hazudtolja meg önmagát– A víztől nem félek, hisz úszni szinte előbb tudtam, mint járni, de ettől függetlenül nem mondhatnám, hogy a fedélzeten magabiztosan mozgok – árulta el Barbara. – Próbálom majd segíteni a csapatomat, ha máshogy nem, hát majd elvonom a versenytársak figyelmét.

A Cool Tv műsorvezetője ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, és feltűnő piros ruhában jelent meg a sajtótájékoztatón, gondoskodva arról, hogy mindenki róla beszéljen. A versenyig remélhetőleg valaki felvilágosítja, hogy nem éppen ez a megfelelő öltözék egy vitorlás fedélzetén.

Dér Heni is örömmel vállalta a felkérést:

– Nagy lelkesedéssel vállalom a kiszolgálószemélyzet szerepét: ügyesen hordom majd a kávét és a szendvicset a hozzáértőknek. Ennek ellenére készen állok, hogy beleszeressek ebbe a sportba, várom a napsütést, a szelet, az esőt, tőlem jöhet bármi! Keleti Andi egyébként is ellátott jó tanácsokkal, így viszek széldzsekit, fülvédőt, na meg egy kispárnát a popsim alá!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top