Sztárok

Lenny Kravitz beájult a magyar énekesnőtől

Debreceni koncertjén óriási meglepetés érte Lenny Kravitzet. A zenész döbbenten hallgatta végig az előtte színpadra lépő Farkas Zsófit. Annyira lenyűgözte a produkció, hogy otthagyva az öltözőt, inkább Zsófival társalgott hosszasan.

Farkas Zsófi nemzetközi szintű produkcióval állt a debreceni közönség elé. Zenekara mellett meglepetésként magával vitte a Tóth lányokat is, akik egy gospel dalt adtak elő az énekesnővel.

– Lenny fantasztikus volt, az évszázad koncertjét adták, mindenki eksztázisban tombolta végig a bulit – áradozott Zsófi. – Bőkezű volt a közönséggel, akik hálával fogadták a félórás ráadást.

Lenny Kravitz beájult a magyar énekesnőtől

 

Zsófi Sophie Cairo néven két évvel ezelőtt már megjárta a brit slágerlistákat, s még az is lehet, hogy pont Kravitz lesz az, aki felfedezi a világ számára a kimagasló tehetségű énekesnőt.

Tóth Vera megjegyezte, hogy ritka a szakmában, hogy ha valaki kap egy remek felkérést, akkor azonnal felhívja a barátnőit, és nekik is ad egy szeletkét ebből a lehetőségből. Hálásak Zsófinak azért, amiért ők is felléphettek a koncerten.

A világsztár többször is megemlítette a színpadon, hogy mennyire tetszett neki a hazai produkció, de hirtelen hódolója is akadt Zsófinak. Lenny trombitása belopakodott az öltözőbe, és előadta a When I fall in love című világslágert a magyar lánynak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top