Sztárok

Ördög Nóra újra sírni fog?

Ősszel folytatódik az RTL Klub nagy sikerű tehetségkutató show-ja, a Csillag születik. A műsorban Stohl András oldalán ismét Ördög Nóra keresi majd a magyar Susan Boyle-okat.

Ördög Nóra újra sírni fog?Két éve egy nehéz körülmények között élő csantavéri kisfiú, Utasi Árpád álma teljesült a műsornak köszönhetően, a 4 For Dance pedig nemzetközi karriert épített a Csillag születik után, de Kovácsovics Fruzsina, Ádok Zoli vagy Janicsák Veronika is a műsornak köszönheti az ismertségét. Világszerte tűnnek fel élvonalbeli előadók az ismeretlenből, elég csak a nemzetközi operaszínpadokat meghódító Paul Pottsra vagy a videomegosztó oldalakat is lefagyasztó Susan Boyle-ra gondolni. Ördög Nóra nem csupán műsorvezetője, de szerkesztője is volt az előző szériának, így egészen közel került a versenyzőkhöz. Nem csoda, hogy egy-egy fiatal kiesését ő maga is megkönnyezte, ám örömmel vállalja ezt a feladatot, hiszen szívén viseli az ifjú tehetségek felfedezését. A zsűritagok kilétét egyelőre nem jelentette be az RTL Klub, így még azt sem lehet tudni, hogy Falusi Mariann, Náray Tamás, Fábry Sándor és Keleti Andrea munkája megmarad-e.

 

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top