Sztárok

Rubint Réka szánalmasnak tartja Bangó Margitot

Bangó Margit a mai napig nem képes elfelejteni, hogy Rubint Réka a Hal a tortán adásában lepontozta a főztjét. A művésznő nézők ezrei előtt tesz megjegyzéseket.

Rubint Réka szánalmasnak tartja Bangó MargitotA 10! című celebműsorban Bangó Margit nem rejti véka alá a véleményét, ha Rubint Rékáról és Schobert Norbiról van szó. A legutóbbi adásban Rékát ironikusan a kedvencének nevezte, majd hozzátette:
– Bájos, kedves nőies és csinos, végtelenül jóindulatú, életre szóló barátságot kötöttem vele.
A nyár igazi slágere az lenne, ha közös DVD-t adnának ki, amin együtt tornáznának és énekelnének!

A kettejük közötti rossz kapcsolat miatt ez valószínűleg nem fog megvalósulni. Réka a Story Online-nak elmondta, hogy szánalmasnak tartja Margitot, amiért még mindig a Hal a tortán-beli sérelmével van elfoglalva. Szerinte ha Margitnak annyi dolga lenne, mint neki, akkor nem érne rá még mindig ezzel foglalkozni.
– Engem a családom éltet, és az, hogy segítsek az embereken. Van, akit az, hogy mindenkibe belekössön – tette hozzá Réka.

Bangó Margitnak viszont nem áll szándékában békülni, azt mondta, hogy nem akar ezzel a kérdéssel foglalkozni, Réka számára nem annyira érdekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top