Sztárok

Goldie Hawn megszólta Kate Hudsont

Kate Hudson és mamája, Goldie Hawn olyanok, mint a legjobb barátnők. Most viszont a két színésznő összeveszett, mert Goldie megjegyzést tett a lánya szerelmi életére.

Kate és Goldie között eddig idilli volt a viszony, most viszont áll a bál közöttük. Goldie Hawn ugyanis nem bírta ki, hogy ne szólja meg a lányát szerelmi élete miatt. Kate körülbelül egy hónapja randizik Alex Rodriguez baseballsztárral. A név nem ismeretlen, ugyanis a férfi egy ideig Madonnának csapta a szelet az énekesnő válása után. A Daily Mail bulvárlap szerint Kate Hudson már ötéves fiát, Rydert is bemutatta a férfinak.

Kate barátai szerint a színésznő a válása óta képtelen normális kapcsolatot kialakítani. Általában villámgyorsan beleszeret a kiszemelt egyénbe, aztán unatkozni kezd mellette, majd elhagyja. Ez az, ami a színésznő mamájának, Goldie Hawnnak is feltűnt. Szerinte a lányának végre meg kellene állapodnia, és hagyni a villámszerelmeket. Egy ismerősük szerint Goldie csak attól félti a lányát, hogy újra rosszul jön ki a történetből.

Kate Hudson és Goldie Hawn
Kate Hudson és Goldie Hawn

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top