Sztárok

Britney Spears a királynővel teázna

Britney Spears, aki június 17-ig Angliában koncertezik, szívesen beugrana egy teára az angol királynőhöz is – írja a brit Mirror pletykalap.

Britney Spears a királynővel teáznaA bulvárlap értesülései szerint a pop hercegnője a találkára magával vinné két fiát, a 3 éves Sean Prestont és a 2 esztendős Jayden Jamest is. A kicsiket bizonyára a királynő kutyusai jobban érdekelnék, mint az uralkodó.

A Mirror informátora szerint Britney időbeosztása a kezdetektől fogva valóságos őrület. A pop hercegnője azonban semmiképp sem szeretne úgy visszatérni Amerikába, hogy nem találkozott a királynővel. Állítólag elsősorban a fiai miatt szeretné összehozni a találkozót, mert nem szeretné, ha csalódottak lennének.

Közben az énekesnő családjáról meglepő információk kerültek napvilágra. Britney nagybátyja elmondta, hogy az énekesnő édesapjának komoly alkoholproblémái voltak, amely megkeserítette a Spears család életét.
– Amikor Britney 4 éves volt, Jamie (az apa) mattrészegen el akart menni vele kocsikázni. Amikor vissza akartam tartani, a kicsi szeme láttára verekedtünk – mesélte a nagybácsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top