Sztárok

Hollywoodi csoda történt

Igazi mesébe illő történet, ami a napokban Labancz Lillával történt. Az Álom.net című film főszereplője Pamela Andersonnál járt, együtt sétált a tengerparton a szőke kebelcsodával, kávéztak, beszélgettek, viccelődtek, hiszen hamarosan együtt forgatják a Boszorkányok című magyar–amerikai koprodukciós filmet.
Labancz Lilla Pamela Andersonnal
Labancz Lilla Pamela Andersonnal

Pamela Anderson évek óta rengeteg megkeresést kap különféle produkciós cégektől, de egyelőre még nem találta meg a megfelelő filmet és partnert, pedig már hosszú ideje tervezi, hogy előbb-utóbb Európában forgat. Amikor azonban megkapta Labancz Lilla bemutatkozó anyagát, az Álom.net című filmet, azonnal lecsapott rá, főleg, miután fia, Brandon a kezébe vette a kiküldött FHM-et, és meglátta rajta a szépséget.

A hír tehát igaz, a hollywoodi szupersztár valóban Labancz Lillával sétált a napokban a malibui tengerparton. A világhírű szőkeség ugyanis meghívta magához az Álom.net sztárját, hogy egy hétvégét töltsenek együtt annak érdekében, hogy minél jobban megismerjék egymást. A Baywatch sztárja augusztusban kezdi forgatni azt az amerikai–magyar koprodukciós filmet hazánkban – magyar rendezővel – amelynek egyik főszereplője Lilla, a másik maga Pamela lesz.

„Az egész olyan, mint egy tündérmese, magam sem akartam elhinni. Pamela borzasztóan kedves, egyáltalán nem látszik rajta a kora, hihetetlenül jó formában van, és nagyon sokat bolondoztunk együtt. Sétáltunk a parton, sokat nevettünk. Igazi vagány csaj, akinek az sem derogált, hogy maga mossa le az én lábamat a partról feljövet.

Sajnos hideg nap volt, így fürdeni nem tudtunk a tengerben. Rettentően jó fej, és már nagyon várom, hogy elkezdődjön a forgatás. Egyelőre azonban néha meg-megcsípem magamat, hogy elhiggyem, ez a valóság, tényleg Pamela ül velem szemben!”

Megnézem
Összes kép (1)

A Boszorkányok című filmet augusztus végén kezdik forgatni Magyarországon, erre az időszakra hazánkba látogat majd Pamela is, és ha minden igaz, Brandon fia is vele tart. Lilla azt is megsúgta, hogy a filmben Pamela mellett további világsztárok is feltűnnek majd a tervek szerint, de többet még ő sem árulhatott el…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top