Sztárok

Tönkrement a Jóban Rosszban egykori sztárja

A csőd szélén áll a Jóban Rosszban Rozijaként ismertté vált Várdai Anikó. Mióta kirúgták a sorozatból, nincs munkája, nem tudja fizetni a hitelt.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A 28 éves színésznő januárban került ki a sorozatból, és azóta sem talált munkát. Pedig a színésznőnek nagy szüksége lenne a pénzre, mert nyolc és fél millió forintos hitelt kell törlesztenie – írja a Blikk. Várdai Anikó elmondta: váratlanul érte, hogy kiírták a sorozatból, főleg azért, mert az egyik legnépszerűbb karaktert játszotta.

Négy év folyamatos munka után ilyen hirtelen váltás nemcsak anyagi, hanem lelki problémához is vezetett. Anikó depressziós lett, úgy érezte, hogy nincs szükség rá, volt, hogy napokig ki sem mozdult a lakásból. Ugyan a lelki gondok már enyhültek, az anyagiak viszont nem. A sorozat alatt nem tudott félretenni, és lassan már a végkielégítését is felélik a párjával, aki csak időszakosan keres. Anikó fejében már az is megfordult, hogy eladják a lakást, ugyanakkor bízik abban, hogy hamarosan kap munkát, és meg tudják tartani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top