Sztárok

Molnár Anikó pénzért kényeztetett egy herceget

Molnár Anikó már nem akar titkolni semmit. Bevallotta, hogy fiatalabb korában pénzért vállalta egy herceg testi-lelki szórakoztatását.

Molnár Anikó pénzért kényeztetett egy hercegetMolnár Anikó a Fókusznak elmondta, hogy egymillió forintot ígértek neki a szolgálataiért, de a végösszeg közel kétmillió forint lett. A hol szőke, hol barna hölgynek nem volt más dolga, mint egy hetet eltölteni egy hercegségben, és kellemesen elszórakoztatni a házigazdákat. Anikó ekkor huszonkét éves volt, és egy tizennyolc éves herceg udvarába vitték.

– Nehéz döntés ez egy fiatal lánynak, annak ellenére, hogy egyedülálló, önellátó, és nincs veszítenivalója. Egy ilyen ajánlaton száz lányból a többség elgondolkodna, és igent is mondana – mondta Molnár Anikó. – Nagyon szerencsésen megúsztam, egy hét alatt kétszer találkoztam ezekkel az emberekkel. Ott volt harminc lány, nem került rám sor, és nem kellett szexuális szolgáltatásban részesítenem senkit. Nem hazudok, miért is tenném?

Anikó már nem tart attól, hogy rossz életűnek gondolják, hiszen a többség szemében e nélkül a vallomás nélkül is az. Ez a dolog tíz évvel ezelőtt történt, és ha egy herceggel hált volna, azt büszkén vállalná a mai napig. Azt is leszögezte, hogy soha többet nem vállalkozott ilyen útra. Anikót egyébként Albert monacói herceg és Sylvester Stallone is megkörnyékezte, de egyikük ajánlatát sem fogadta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top