Sztárok

Babát szeretne a szexi énekesnő

Völgyesi Gabi gőzerővel készül a május 26-i Unique-koncertre, közben az ügyvédi irodában is helytáll, de már az anyaság gondolata is gyakran megfordul a fejében.

Babát szeretne a szexi énekesnő A Unique énekesnője egyszerre két munkahelyen: a színpadon és az ügyvédi irodában is igyekszik kihozni magából a maximumot, de nem tagadja, hogy lassan gyermeket is szeretne szülni:

– Imádom a gyerekeket. Nemrég megérkezett a családunkba Huba, a húgom kisfia. Tőle gagyogó, elérzékenyült nagynénivé váltam. Hetente látom őt négy-öt órára. Most mit mondjak? Két karriervonalam van, maximalista vagyok, teljesítményorientált, ezért a racionális agyam azt mondja, hogy még ne. De közben harminckét éves vagyok, és érzem, hogy ideje lenne. Ha valaki kívülről nézne Hubával, azt látná, hogy olyan vagyok, mint akit kicseréltek. Egy gyerek mellett viszont ilyen tempóban sem haladnék a jogászi, szakmai felkészülésemben.

Gabi és két zenész társa, Ádám és Zsolt most a május 26-i exkluzív koncertre készül, melyen élőben adják elő a Unique összes nagy slágerét, és meglepetéseket is tartogatnak a közönség számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top