Sztárok

Előkerült Judy újabb szeretője

A Groovehouse énekesnője nem csak jelenlegi párjával csalta a férjét. Felbukkant egy újabb szerető, akivel állítólag fél évig tartott a viszonya.

Előkerült Judy újabb szeretőjeA 22 éves fiatalember, Cseh Joci elárulta a Blikknek, hogy tavaly májustól novemberig volt az énekesnő szeretője. Ráadásul még jóban is volt Judy férjével, Judyért pedig odáig volt, ezért nem beszélt eddig a kapcsolatról. Most, hogy már nem vakítja el a szerelem, úgy érzi, az énekesnő átverte őt, és hazudott neki. A fiatalember elmesélte azt is, hogy ő és Judy négy éve találkoztak először, de csak az esküvő előtt vált intenzívebbé a kapcsolatuk. A házasság alatt rendszeresen voltak szerelmi légyottjaik.

Amikor bekerült a képbe Judy jelenlegi partnere, Balázs, az énekesnő kezdte vele megszakítani a kapcsolatot. A fiatalember úgy gondolja, volt, hogy Judy egyszerre három vasat tartott a tűzben. Joci nagyot csalódott az énekesnőben, és pszichológus segített neki, hogy túllépjen a történteken. Azt reméli, ezzel a vallomással végleg kitörli volt szeretőjét az életéből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top