Sztárok

Zséda felkötheti a nadrágját!

A VIVA nyilvánosságra hozta az idei Comet-jelöltek névsorát. A számtalan tinédzser előadó között esélyes lehet a díjra Zséda, Majka és a Groovehouse is.

Szinte valamennyi tinédzser popsztár felsorakozott az idei Comet-jelöltek fotózásán. Az esélyesek közül kilóg Zséda (legalábbis életkorban), aki a legjobb énekesnők között száll harcba például Tóth Gabival, Kovácsovics Fruzsinával vagy Lolával, de itt szerepel Dukai Regina neve is, aki szintén kakukktojás, ha már „énekesnőkről” van szó. A szőke modell ugyan bemutatott idén egy klipet, de erős túlzás lenne összemérni a képességeit Tóth Gabiéval. Zséda a legjobb klip díjáért is harcol, ráadásul egyszerre két videóval is. Majka – mint a legjobb férfi előadók egyike – ezúttal három tinédzserrel kerül szembe: lehet, hogy Mark, Puskás Peti és SP rajongóinak szavazatai legyőzik az ózdi rappert. A már szintén veteránnak számító Groovehouse a Sugarloaffal, a fiatalok által imádott Anti Fitness Clubbal, illetve a No Thanx és az Idiot Side nevű kezdő tinibandával verseng. A legtehetségesebb új előadók között is találunk meglepetéseket. A sorozatszínészből popénekesnővé avanzsált Csifó Dorina, a korábbi Neo Tones-énekesnő, Noémi Virág és SP mellé megkapta első komoly jelölését a nagyközönség számára egyelőre nem túlzottan ismert Idiot Side, valamint Barbee is. Meglepetés lehet, hogy Király Viktor neve nem szerepel a felfedezettek között, és Tóth Vera, Rúzsa Magdi vagy Caramel sem került be a „legjobbak” közé.

Zséda felkötheti a nadrágját!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top