Sztárok

Csisztu Zsuzsa nem tudja bölcsődébe dugni kisfiát

Csisztu Zsuzsa aggódik, hogy nem találja meg az ideális bölcsődét kisfia, Krisztián számára. Ugyanis bölcsődéből kevés, bölcsődésből viszont sok van, így nagy a túljelentkezés.

A Csak csajok e heti társműsorvezetője aggódik a bölcsődei túljelentkezés miatt. Szerinte a legtöbb kisgyerekes anyuka így van ezzel mostanság. Mivel a bölcsődék és óvodák nagy részét megszüntették vagy összevonták, most sok anyukának okoz fejfájást, hogy mi lesz, amikor vissza kell térnie dolgozni. Zsuzsa egyelőre megengedheti magának, hogy minden percét kisfiával töltse, aki igazi örökmozgó, így az anyukájának csak akkor van ideje magára, ha Krisztián alszik.

Zsuzsa elmondta, hogy nagy gondot fordít az ideális táplálkozásra, gyakran főz, és jártas az olasz, a távol-keleti és a délkelet-ázsiai konyha ételeinek elkészítésében is. Mivel férje belgyógyász, egyik ismerőse pedig táplálkozástudományi szakértő, állandóan ellátják hasznos tanácsokkal. Véleménye szerint mindenből kell enni, a lényeg a mérték, és ebbe még egy kis egészséges csokoládé is belefér.

Csisztu Zsuzsa nem tudja bölcsődébe dugni kisfiát

Forrás: RTL Bulvár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top