Sztárok

Újra akcióban az elvált nők!

Tizenhárom évvel a nagy sikerű Elvált nők klubja című film bemutatója után a három főszereplőnő újra összefog, hogy kicsinálják a férfiakat.
A három díva 1996-ban
A három díva 1996-ban

Visszatérnek a bosszúra szomjas asszonyok! Bette Midler, Diane Keaton és Goldie Hawn jövőre újra együtt szerepel a vásznon. Az Elvált nők klubja című film sztárjai nem sokáig gondolkodtak azon, hogy elvállalják-e a folytatást. A három színésznő boldogan írta alá a szerződést. A sztori szerint a feleségek bebizonyítják, hogy hatvanon túl is lehet új életet kezdeni, és minden fegyvert be is vetnek ezért. A forgatókönyvírók ügyesen úgy alakították a karaktereket, hogy szinte mindenki önmagát játssza. Goldie például az első rész óta számtalan plasztikai műtéten esett át, és alkoholproblémákkal küzdött, Bette folyamatosan harcban áll a kilókkal, Diane pedig képtelen elfogadni a nőiességét. A filmben természetesen újra dalra is fakadnak a színésznők, sőt a mellékszerepeket is kiváló művészek alakítják majd. A hírek szerint Jack Nicholson, Sarah Jessica Parker és Jon Bon Jovi is feltűnik majd a vásznon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top