Sztárok

Marsi Anikó még mindig nem hiszi el, hogy gyereke lesz

Marsi Anikó néhány hete köszönt el a nézőktől, és szülési szabadságot vett ki. Elmondta: nehezen hiszi el, hogy még egy gyereke lesz.

Marsi Anikó még mindig nem hiszi el, hogy gyereke leszAnikó szerint temperamentumért se neki, se Vilmosnak nem kell a szomszédba mennie, a vitáik nagyon izgalmasak. Az örökmozgó, folyton beszélő kissrác egyelőre az anyai szeretet teljes fényében sütkérezhet, két hónap múlva viszont már nem így lesz.  A műsorvezető pont ezért igyekszik felkészíteni kisfiát a változásokra.

Vilmos néha énekelni szokott anyukája pocakjának, és nemrég feltett Anikónak egy meglepő kérdést is. Együtt nézték a Kisvakond egyik epizódját, amelyben a nyusziknak kisnyuszijai születnek. Vilmos ekkor kérdezte meg Anikót, hogy ő fél-e a szüléstől. Majd amikor a műsorvezető azt válaszolta, hogy egy kicsit igen, akkor vigasztalni kezdte, hogy ne féljen, mert ettől nem kell.

Anikó egyénként másképp élte meg ezt a terhességét, mint a korábbit, sokkal fáradékonyabb volt, és jobban meggyötörték a rosszullétek. A műsorvezető bevallotta: még mindig nem fogta fel, hogy nemsokára lesz még egy kisbabájuk.

Forrás: RTL Bulvár
Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top