Sztárok

A legboldogabb sztárapuka

Jamie Olivert a múlt héten hatalmas öröm érte: a szakácsnak – aki a G20-csúcson főzhetett – megszületett a harmadik kislánya.

Jamie Oliver lányaival
Jamie Oliver a lányaival

Az angol sztárszakács és felesége, Juliette (akit csak Joolsnak becéz) a múlt hét végén harmadik babájuk megszületésének örülhettek. A kicsi 3 kilogrammal látta meg a napvilágot, és a Petal Blossom Rainbow (azaz a Virágszirom Virág Szivárvány) nevet kapta.

Ezen csodálkozni sem kell, hiszen két nővére is virágos – és kissé szokatlan – keresztneveket kapott a szüleitől, mint Poppy Honey (Mákvirág Méz) vagy Daisy Boo (Százszorszép). A névválasztás viszont nem Jamie érdeme.

– Jools választotta ki a neveket, de nekem fogalmam sincs, mit talált ki. Valószínűleg Napsugárnak vagy Harmatcseppnek fogja elnevezni a kicsit – mondta Jamie a kislány születése előtt, és valljuk be, nem sokat tévedett.

Név ide vagy oda, az egész család örül a kis jövevény érkezésének. Anya és lánya a hírek szerint jól vannak. Jamie és Jools teljesen odáig vannak a kicsiért, Jamie pedig örül, hogy két hétig csak a családja mellett lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top