Sztárok

Steiner Kristóf Izraelbe költözik a szerelmével

Steiner Kristóf és szerelme Izraelbe költözik. Az új otthon megteremtése mellett közös céljuk, hogy örökbe fogadjanak egy kisbabát.

Steiner Kristóf Izraelbe költözik a szerelmévelKristóf nemrég itthon találta meg a tökéletes otthont, nem messze attól a helytől, ahol felnőtt. Most mégis búcsúznia kell a lakástól és Budapesttől is. Párjával együtt ugyanis Izraelbe költöznek. Kristóf a Reflektor Tv-nek elmondta, hogy a legnagyobb örömmel és kalandvággyal vág neki ennek az egésznek. Őszintén hisz benne, hogy Tel-Avivban is megtalálják a közös otthont párjával, Mathannel.

Végre valóra váltják legnagyobb álmukat, az örökbefogadást. Hogy a későbbiekben hol fognak élni, arról még fogalma sincs, de akárhol is telepednek le, abban biztos, hogy meg fogják teremteni az idilli otthont.

Pedig köztük is vannak nézeteltérések. Pont egy ilyen vita után került sor az eljegyzésre is. Amikor Kristóf már azt tervezte, hogy ő aznap este a kanapén alszik, párja megkérdezte tőle, hogy akkor most mi legyen a gyűrűvel, amelyet át akart neki adni. A választ nem nehéz kitalálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top