Sztárok

Keleti Györgyi lányokat közvetített külföldre

Az olasz rendőrség magyar lányok futtatásával gyanúsítja Keleti Györgyit, a volt honvédelmi miniszter lányát.

Keleti Györgyi lányokat közvetített külföldreAz olasz rendőrség azzal kereste meg a Magyar Nemzeti Nyomozóirodát, hogy információkat kapjanak Keleti Györgyiről. A playmate korábban olasz szexhirdetésekben szerepelt, és nyilvánosságra került egy rejtett kamerával készített videofelvétel is, amelyen egy férfival létesített szexuális kapcsolatot. Bár Keleti Györgyi tagadta az első két vádat, és nem is vonták felelősségre miattuk, a mostani ügy ennél sokkal komolyabb.

Keleti Györgyi állítólag magyar lányokat közvetített az övéhez hasonló jellegű munkákra Olaszországba. A kerítés már büntetőjogi kategória, és három évig terjedő szabadságvesztéssel jár – írja a Blikk. Az olasz rendőrség szerint Keleti Györgyi már több magyar lányt is beszervezett a határon túli munkába. A nyomozást az olasz hatóságok végzik, a magyar rendőrség viszont köteles információkkal segíteni a munkájukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top