Sztárok

Erdélyi Mónika esküvői ruhákat próbálgat!

Erdélyi Mónika nevétől hangos a sajtó. Eltelt néhány hét azóta, hogy bejelentette: elválnak útjai a kisebbik lánya apjától. Mónika a csalódás ellenére sem veszítette el életkedvét, és teljes erővel a jövőre koncentrál.

Erdélyi Mónika esküvői ruhákat próbálgat!– Hogy érzed most magad? Megviseltek az elmúlt hónapok történései?

– Teljesen rendben vagyok. Ez az egész szakításos történet már nyár óta húzódik, csak nem akartuk nagydobra verni. Ezért is van, hogy nem látják az arcomon az emberek. Volt időm átgondolni, átértékelni mindent. Nem viselt meg annyira a szétválás, mint amennyire mások kiborulnak ilyenkor. A jövőre koncentrálok, és nem hibáztatom magam a múlt miatt. Minden okkal történik.

– Úgy érzed, hogy ennyi volt megírva kettőtöknek?

– Ennek így kellett történnie, de én már tényleg előrenézek: csak a jövő érdekel. Természetesen vannak még elintéznivalók. Áruljuk a házat, azután jöhet a költözéssel járó procedúra!

– Miből merítesz most energiát?

– Doppingol a munka meg a két gyerekem. A műsornak folytatódnia kell, ott nem állhatok csak fél lábbal, ugyanúgy koncentrálnom, figyelnem kell a vendégekre, mint eddig. A két lányom is számít rám, de tőlük nagyon sok energiát is kapok. Kétgyermekes anyaként úgy gondolom, hogy a felelősség a legfontosabb. Már csak a lányaim miatt is kötelességem összeszedni magam.

– Te annyi embernek adtál már tanácsot a műsorodban, de neked vajon ki segít?

– Anyukám a legnagyobb segítségem. Ő vigyáz Olíviára, ha nekem valami dolgom van, de vele tudom megbeszélni a problémáimat vagy az örömeimet is.

– Utoljára a könyved megjelenése előtt beszélgettünk, akkor izgultál, hogy vajon hogyan fogadják majd az emberek. Mit tapasztalsz azóta?

– Egészen meglepőek a reakciók. Naponta érkeznek e-mailek azoktól, akik már elolvasták. A legkedvesebb levelet egy nőegylettől kaptam, akik kitették a könyvtáruk polcára, és többeknek segítettek már az abban leírt gondolatok. Érdekes csavar ez az élettől, hogy pont a saját életemen mutatom be, miről is szól ez a bizonyos B terv. Erősen gondolkodom azon, hogy egy folytatást is írok, mert azt látom, hogy ez nagy siker lett. Több boltban már nem lehet kapni az első kiadást.

– Most is éppen rohansz valahova. Nem tudsz nyugton üldögélni?

– Ó, egyébként ugyanúgy pörgök, mint eddig! Ott vannak a lányaim, az RTL Klub és a szépségszalonom. Mindegyik másféle munkát, helytállást igényel. Van egy új vállalkozásom is: esküvőiruha-szalont nyitottam az I. kerületben. Kölcsönözni és vásárolni is lehet. Bevallom, hogy mindig felpróbálom a ruhákat, de egyelőre eszemben sincs férjhez menni!

Fotó: RTL Klub

Celeb.lap.hu »
RTL Klub.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top