Suri nem hagyhatja el a hazáját!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Újabb érdekes titokra derült fény a Cruise család háza tájáról. A hírek szerint Tom kötetnyi vastagságú szerződést íratott alá Katie Holmesszal.
2009. 03. 26. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Suri nem hagyhatja el hazáját!Katie Holmes papája elárulta az egyik barátjának, hogy veje, Tom Cruise többek között azt is megtiltotta a feleségének, hogy közös gyermekükkel kettesben elhagyja az országot. A színész annyira retteg Suri elvesztésétől, hogy a kislány megszületése előtt erről is megállapodott Katie-vel.

A csontsoványra fogyott, depresszióval küzdő színésznő  fejében talán már megfordult, hogy felnyalábolja a kislányt, és jó messzire menekül vele, de ebben az esetben elveszítené azt a tetemes vagyont, amelyet eddig kapott a férjétől. Tom évente elhelyez a boldogtalan feleség számláján egy szép összeget, megvásárolva ezzel a hallgatását és a hűségét. 

Olvass tovább

Hozzászólások

Csorbabögre 2009-03-26 20:49

Nekem is gyanús ez a sok negatív hír. Szerintem nagyon szenzációhajhászásnak tűnik.

mmoss 2009-03-26 19:08

Szerintem is hulyeseg.  En se birom Tom Cruise-t ( bar voltak nezheto filmjei), de ha annyira nem tetszene Katie-nek a helyzet el lehet valni tole.  Meg gondolom jo kis eletjaradekot, es gyerektartast legombolni rola, szoval nem lenne olyan nagy gond a penz sem.

Torolt_felhasznalo_312230 2009-03-26 18:47

Azt tudnám honnan ilyen jól értesült a sajtó...? Lehet, h szerencsétlen azért csontsovány, mert állandóan az ehhez hasonló cikkek miatt rágja magát...persze nem azt mondom, ettől még lehet igazuk is, és Tomon is látszik h nem 100as, de azért nem kell mindent elhinni! Különben meg ha ezt tudta Holmes, akkor minek ment már eleve bele? Minek ír alá ilyen szerzősédeket? Ennek semmi értelme!

csova19 2009-03-26 18:44

Én semmilyen pénzért nem maradnék egyutt egy olyan személlyel, aki ennyire bekorlátoz, nem hogy még szerzodést írjak errol alá.

 

Hogy hova hány méter, mit ehetek, mit vehetek fel,milyen legyen a hajam, és a gyermeknevelést is szabályok kozé fektessék, na nem. Egy gyerek ennél sokkal jobban igényli a spontán dolgokat és dontéseket. És állítolag nem is az ové a gyerek, ha a pletykáknak lehet hinni.  

A színésznő a hibás, ha pénzért vele marad... mert a pályafutásának integethet és szerintem már a rozsaszín kod is elmúlt, sztem mire kapcsolt már késo volt.

business 2009-03-26 18:42

Cruis egy idióta, klinikai eset. Egyébként a pénztől micsoda "nagyságokká" válnak ezek a celebek!! Tomika a diszleksziájával, és a nehány év tánciskolájával micsoda karriert futott be. Ez a méreg nem a cián. Köszönhető a közönségnek, pedig szerintem nem egy nagy durranás a pasi, még mint színész sem. Legalább is szerintem

Torolt_felhasznalo_770932 2009-03-26 18:16

Tom Cruise nem normális, ez már eddig is kiderült.

Panka84 2009-03-26 18:11

itt nagyonis be fog teljesülni h: amíg a halál el nem választ....mert egyébként sose szabadul meg Tom-tól szegény...

igazándiból a kislányt sajnálom a legjobban