Sztárok

Dundika már szülne

Ezen a héten Dundika és férje is versenybe szállt a TV2 Mr. és Mrs. című műsorában, s az aktmodell érdekes bejelentést tett.

Dundika már szülneA mellbőségéről elhíresült Szentiványi Hajnalka, ismertebb nevén Dundika már babázna. A modell elárulta, hogy nagyon szeretne egy saját gyermeket, és ebben a férje is támogatja. A szőkeség egyelőre nem döntötte el, hogy milyen nemű kicsit szeretne jobban, valószínűleg remek édesanyja lenne akár a fiának, akár a kislányának.

A Mr. és Mrs. című műsorban ezen a héten Dundikáék mellett Béres Alexandráék, Nagy Feróék és Sipos Péterék küzdenek a győzelemért. A vetélkedő még csak a második heténél tart, de máris komoly kritikákkal illették a szerkesztőket és a szereplőket. A megdöbbentő őszinteséggel kitárulkozó „sztárok” akár a nemi életükről is mosolyogva vallanak Tilla és Claudia előtt. A legvisszatetszőbb talán Várkonyi Andrea, Bochkor Gábor felesége volt, aki híradósként egy pillanat alatt tudta elveszíteni a hitelességét, amikor ország-világ elé tárta a magánéletük titkait. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top