Sztárok

Molnár Anikót már veréssel fenyegetik

Még mindig nem jelent meg Anikó könyve, az ágyát megjárt férfiak mégis rettegnek arról, hogy lehull róluk a lepel. Legutóbb egy névtelen telefonáló fenyegette meg az egykori Nagy Őt.

Molnár Anikót már veréssel fenyegetik„Összetörjük a csontjaidat, és savval öntünk le, ha megjelenik a szennyműved” – ezzel a fenyegetéssel hívta fel valaki Molnár Anikót, aki készülő könyvében részletesen beszámol majd a Való Világ után történt eseményekről – írja a Bors Online.

Anikó ágyában nem egy ismert férfi fordult meg, akik közül először Kammerer Zoltán akadt ki, bár ő csak kompromittáló képeket hozna nyilvánosságra, válaszul a könyvre. Ennél messzebbre ment a névtelen telefonáló, aki a fenti mondattal fenyegette meg Anikót. A lányt megijesztette a felbőszült, rekedt férfihang.

Pedig Anikó többször is elmondta, hogy a könyvben az érintettek név nélkül szerepelnek, a volt szeretőknek nincs mitől tartaniuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top