Sztárok

Rippel Feri és Keleti Andrea:Tele vagyunk közös tervekkel

Az argentin dzsungelben szoros kapcsolat alakult ki közöttük. Ők a példa arra, hogy létezik férfi-nő közti barátság. Andrea és Feri közös produkcióra készülnek, miközben a táncosnő hasznos házassági tanácsokkal látja el a hamarosan nősülő artistát.

„Ferivel nagyon hamar megtaláltam a közös hangot, mivel hasonlóképpen gondolkodunk. Ő volt rajtam kívül az egyetlen, akit nem viselt meg a zord dzsungelélet, velem együtt jó mókának fogta fel a dolgot” – meséli Andrea.

A Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájában két vezéregyéniség volt: Feri és Andi. Határozott, céltudatos személyiségük a többiek számára bátorítóan hatott. „Andi volt mindenki mamija. Gondoskodó természete miatt magunk között én csak dzsungelanyunak hívtam” – árulja el Feri, mire Andrea felkapja a fejét és kérdően az akrobatára néz. „Ugye, most csak viccelsz? Hiszen csak két évvel vagyok idősebb nálad!” Lehet, hogy Andrea és Feri között elhanyagolható a korkülönbség, de bizonyos dolgokban a táncosnő jóval nagyobb élettapasztalattal rendelkezik, mint Feri. Az egyik ilyen a házasság!

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

„Már nem lépnek egymás lábára”

A kétgyermekes Andrea tíz éve férjezett, Feri májusban fog életében először nősülni. A világhírű artista látványos keretek között veszi feleségül a 22 éves Vivient. A leendő házaspárt Andrea tanítja táncolni, hiszen a lakodalom egyik fénypontjaként angolkeringőt járnak majd. „Mostanában hetente többször is találkozunk Andreával, hiszen az ő útmutatása alapján tanuljuk a tánclépéseket” – mondja Feri, aki az utóbbi hetekben nagyon sokat fejlődött. Andrea meg is dicséri őt. „Az alapok már jól mennek, már nem lépnek egymás lábára. Épp most tanítom az emelést és a forgást. Nem könnyű tánc a keringő, de annál látványosabb! Ígérem, hogy a násznép szája tátva marad majd a csodálkozástól!”

„Kicsit féltem Feri hátán feküdni”

Andi és Feri egyéb közös terveket is dédelgetnek. „A dzsungelben merült fel bennünk az az ötlet, hogy olyan közös produkciót hozzunk létre, amelyben az akrobatikus elemeket ötvözzük a versenytánccal” – árulja el Feri. „Bevallom, először egy kicsit féltem a mozgásban lévő Feri hátán feküdni, de mivel egyszer sem estem le róla, most már megszoktam és biztonságban érzem magam” – mondja Andrea. Az izomkolosszus számára a 60 kilós táncosnő meg sem kottyan, úgy egyensúlyozik vele, mint valami könnyű tárggyal. A magunk részéről már alig várjuk, hogy a közös műsorukat végső formájában láthassuk. Jelenleg azonban még a Feri esküvőjére való készülődéssel telnek a hétköznapok…

Mit visel majd az esküvőn?

Andrea szívesen varr szabadidejében. Annak idején a menyasszonyi ruháját is saját kezűleg készítette. Feri és Vivien esküvőjén is egyedi tervezésű ruhában kíván részt venni. „Van két hónapom, hogy megvarrjam a ruhámat. A szabásminta már összeállt a fejemben, esténként a varrógép mellett valósítom meg az elképzelésemet.”

 

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

„Andinak a rokonság közt a helye”

„A Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői közül egyedül Andrea kapott tőlünk meghívást a zártkörű esküvői vacsorára. Csak vele olyan szoros a kapcsolatom, hogy a rokonság közt a helye” – árulja el leendő vőlegény.

Andi meghatódva hallgatja Feri szavai. “Jólesik a baráti szeretet. Örömmel megyek el, hiszen imádom a lakodalmakat! Jókat lehet enni, inni, beszélgetni, na és persze táncolni!” No de a bulizáson túl milyen hasznos házassági tanácsokat ad a nősülés előtt álló barátjának Andrea? „A jó házasság titka, hogy olyan társat kell választani, akit nem akarunk megváltoztatni, akit úgy tudunk elfogadni, amilyen.

Továbbá az is fontos, hogy a nő ne hisztizzen mindenféle apróságokon, mert azzal nem ér el semmit a férfinál. A teremtés koronái ugyanis elriadnak a házsártos nőktől!” Hallgatva a gyakorlott feleség és családanya észrevételeit, Feri szívéről mázsás kő gördül le. Nem is rejti véka alá, hogy ezek szerint Vivien remek választásnak tűnik. „Vivien kedves, simulós lány. Nyoma sincs a korábbi barátnőimnél tapasztalható hisztizésnek. Ha Andi meglátásai megállják a helyüket, akkor valóban olyan életre szóló, boldog házasság lesz a miénk, mint amilyen Andrea házassága Zolival!” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top