Sztárok

Madonna összebútorozott “Jézussal”

Az 50 éves énekesnő nem fékez egy kicsit sem: ripsz-ropsz összeköltözött 22 éves modell szeretőjével, Jesus Luzzal.

Madonna összebútorozott „Jézussal”
Madonna, David és a háttérben Jesus

A pop királynője és a modell az év elején találkoztak egy fotózáson, azóta együtt vannak, bár a nyilvánosság előtt eddig még nem vallották be kapcsolatukat. A bulvárhírek szerint Jesus először februárban találkozott Madonna gyerekeivel New Yorkban, most pedig már együtt laknak egy luxusapartmanban az amerikai metropolis egyik csillogó negyedében.

Egy bennfentes szerint Jesus teljesen maga mögött hagyta a régi életét és a régi barátait. Néhány hónappal ezelőtt még az édesanyjával lakott a világ egyik legszegényebb városában, most pedig a lakás ablakaiból egyenesen a Central Parkra láthat, és a világ legnagyobb modellügynökségei keresik meg az ajánlataikkal.

Ugyanakkor úgy tűnik, Madonnának is jót tesz az új szerelem. Guy Ritchie-vel való házassága alatt például sohasem főzött, most viszont hatalmas örömet okoz neki, hogy Jesusra főzhet. Ezenkívül lázasan keresi az ideális szerelmi fészket kettejük számára. Egyesek arról suttognak, hogy az énekesnő nemcsak a modellbe szeretett bele, hanem a méregdrága luxuslakásba is, amely 38 millió dollárba kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top