Sztárok

George Clooney kórházba került

Szerencsére semmiféle egészségügyi problémája nincs a sármos színésznek. Clooney más miatt került a sürgősségi osztályra.

A színész a Vészhelyzet sorozat utolsó évadjának záróepizódjában ölti magára ismét a fehér köpenyt, és bújik újra dr. Doug Ross bőrébe. A Daily Telegraph honlapján már az is olvasható, hogy az utolsó Old Times (azaz Régi szép idők) című epizódot már le is forgatták. A dupla részt április 2-án sugározzák Amerikában, és ezzel végleg befejezik minden idők egyik legsikeresebb kórházsorozatát.

A történet szerint dr. Ross és felesége, Carol Hathaway (akit Julianna Margulies játszik) egy seattle-i kórházban dolgoznak. Állítólag arról kell meggyőzniük egy nagymamát (akit Susan Sarandon alakít), hogy járuljon hozzá, hogy az unokájának – mint donornak – a szerveit felhasználhassák.

Clooney mellett régi szereplők is feltűnnek majd a 15 éve futó, többszörösen díjnyertes sorozat utolsó részében. A színész egyébként 1999-ben hagyta ott a szappanoperát azért, hogy mozis karrierjére koncentrálhasson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top