Sztárok

Völgyesi Gabinak ketyeg a biológiai órája

A Unique együttes szőke énekesnője úgy érzi, hogy lassan ő is megérett az anyaságra, mégis vegyes érzelmekkel néz a dolog elé.

Gabinak mostanában egyáltalán nincs szabadideje, hiszen az együttes mellett ügyvédjelöltként is dolgozik. Hétvégén is rengeteg dolga van, gyakran megesik, hogy haza kell vinnie a munkát.

– Ha van egy kis időm, akkor sportolni szoktam – mesélte az énekesnő. – Van egy fitneszterem a közelünkben, oda járok edzeni és szaunázni. Sajnos a háztartásra egyáltalán nem jut időm, de a párom, Ádám megszokta már, hogy ha nem akar éhen halni, akkor bizony főznie kell magának.

Az énekesnő húgának nemrég született kisbabája, így akarva-akaratlanul a gyerekkérdés is napirendre került náluk. Mint mondja, ambivalens érzései támadtak a kis Huba érkezésével.

– Tündéri, csodás kisbaba, imádom hallgatni, ahogy gügyög. Ugyanakkor hatalmas felelősség is, és egész embert kíván. Természetesen szeretnék anya lenni, és a biológiai órám is ezt diktálja. De jelenleg egyáltalán nem férne bele az életembe, hiszen a zenekar és az ügyvédjelöltség is teljes embert kíván. Annyi azonban biztos, hogy az ezzel kapcsolatos döntésünk már nem várhat sokáig.

Gabi egyelőre még nem tudja, hogy az ügyvédi pályán belül milyen területen szeretne elhelyezkedni. Most a büntetőjog áll a legközelebb a szívéhez, de a többi területet még nem ismeri kellőképpen. Szerencsére az irodában, ahol bojtárkodik, sok mindenben kipróbálhatja magát, így eldöntheti, mi érdekli a legjobban.

 

Forrás: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top