Sztárok

Elúszott Gáspárék vagyona

A Gáspár családnál vége a jó időknek: Gáspár Bea eladóként fog dolgozni egy élelmiszerboltban, Gáspár Győző pedig alkalmazott lesz.

A Győzike-show-ból ismert magas életszínvonal már csak emlék, a show helyszínéül szolgáló családi villa is vevőre vár. Gáspáréktól elfordult a szerencse az utóbbi időben. Győző a Bors Online-nak elmondta, hogy hatalmasat bukott a tőzsdén, ezzel a csőd szélére sodorva a családot. Jelenleg nincsenek műsoraik, szponzorok sem kopogtatnak náluk, a bevételi forrásaik pedig kiapadtak.

A család tagjait azonban nem olyan fából faragták, hogy feladjanak bármit is. Győző elmondta, tudja, hogy csak magukra számíthatnak, ezért a családi kupaktanácsból válságstábot alakítottak, és szigorú döntéseket hoztak.

Bea asszony ősszel még a nagy sikerű Szombat esti láz produkciójában ropta, most kénytelen a csillogás világától távol, unokatestvére élelmiszerboltjában dolgozni. A család feje pedig alkalmazott lesz egy cégnél, és a kapcsolatai révén igyekszik érvényesülni.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top