Sztárok

Kate Winslet dührohamot kapott

Úgy tűnik, Kate Winsletnek nagyon hamar a fejébe szállt a dicsőség. A friss Oscar-díjas színésznő egy reptéren rögtönzött előadást a jelenlevőknek, mikor nem úgy szóltak hozzá, ahogyan azt elvárta.

Kate Winslet egy amerikai reptéren mutatta be, hogy csak a filmekben kedves és szerethető. A színésznő a vámvizsgálatnál borult ki. Egyszerűen nem tudta felfogni, hogy miért akarják elvenni tőle a táskáját. Üvöltözve követelte, hogy a reptér igazgatója járuljon elé. Talán azt gondolta, hogy egy Oscar-díjjal a polcán neki már mindent szabad. A közel félórás hisztizés után végül lecsillapodott, és átadta a táskáját ellenőrzésre. Mint kiderült, semmi olyasmit nem akart felvinni a gépre, amit tilos lenne, így a vizsgálat után továbbengedték. A smink nélkül vonzónak sem nevezhető művésznőtől még csak bocsánatot sem kértek a reptéri alkalmazottak, hiszen csupán a dolgukat végezték.

Kollégái már többször említették, hogy Kate-nek a privát életben sok sztárallűrje van, és nehéz a természete. Hiába tehetséges tehát, ha viselkedni még meg kell tanulnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top