Sztárok

Átverték Mónika exét?

A TV2 nyílt csatába kezdett az RTL Klub ellen. Miután rájöttek, hogy a konkurens csatornán népszerűbb műsorvezetők vannak, gyorsan lecsaptak Ördög Nóra jelenlegi és Erdélyi Mónika egykori kedvesére. Mukli Gyulát a hírek szerint alaposan csőbe húzták, és a kibeszélőshow háziasszonyának expárja Joshi Bharatnál vall bánatáról.

Mukli Gyula állítja, hogy átverték, és ő nem tévéfelvételre, csupán egy kötetlen beszélgetésre érkezett Joshi Bharathoz. Az más kérdés, hogy miután észrevette a kamerákat, és rácsiptették a mikrofont, miért nem hagyta ott az indiai származású műsorvezetőt. A TV2 szerint szép honoráriumot is kapott azért, hogy panaszkodjon kicsit, de Gyula nem járul hozzá a felvett anyag leadásához. Kicsit kusza az ügy, de ma délután már látható is lesz a képernyőn az őszinte (???) vallomás, pedig Mukli bármikor érvényesíttethetné a jogait, és letilthatná az ominózus műsort. Az igazi csavar az lenne, ha ezek után Mónika vendégül látná Gesztesi Károlyt, aki Liptai Claudiáról vallhatna…

 

Míg Mukli Gyula kapkodja a fejét, addig Nánási Pál, Ördög Nóra újdonsült párja mosolyogva üldögél a TV2 Hal a tortán című műsorában, és eszi a többiek által kreált étkeket. Azt a csatorna vezetői sem hihetik el, hogy a fotós van annyira ismert, amitől kijárna neki a „celeb” rang, de talán kicsivel nő az amúgy nézhetetlenül unalmas műsor iránti érdeklődés, ha szerepel benne a férfi, aki testközelből ismeri az RTL-es műsorvezetőnőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top