Sztárok

Erdélyi Mónika elköltözik a párjától

Erdélyi Mónika a héten még büszkén mutogatta meseszép otthonát a Vacsoracsatában, ám az igazság az, hogy már árulják a házat, és kislányaival hamarosan elköltözik.

Hat év után szakított az RTL Klub műsorvezetője párjával, az énekes Mukli Gyulával. Mónika első házasságából született lánya, Viki, és az alig egyesztendős Olívia hamarosan új gyerekszobát kap, hiszen édesanyjuk nem akar a Gyulával közösen vásárolt tető alatt élni.

A kibeszélőshow háziasszonya elárulta, hogy azért szeretett bele Gyulába, mert nagyon különböznek egymástól, de az eltelt évek alatt kiderült, hogy ez számos nézeteltérésre is okot adhat. Problémáikat már nem tudták higgadtan megbeszélni, ezért döntöttek úgy, hogy életüket külön utakon folytatják. A Four Fathers énekese nagyon ragaszkodik a kislányához, ezért a hajdani pár gyakran találkozik majd, de Mónika szerint a kapcsolat folytatására nincs esély.

A műsorvezető egyelőre pozitívan áll a változásokhoz, gyermekei lekötik, és temérdek munkája mellett nincs is ideje szomorkodni.

 

Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top