Sztárok

Gáspár Bea majdnem megkopaszodott

Gáspár Bea a múlt heti Story-gálán egyenesen ragyogott, valójában azonban csöppet sincs jól, az egészsége nagyon megsínylette az elmúlt fél évet.

Fotó: Bársony Bence
Fotó: Bársony Bence

Az asszony tünetei rémisztőek – írja a Bors Online. Körmén és bőrén furcsa elváltozások jelentkeztek, a haja is csomókban hullik, ráadásul minden mozdulatnál fájnak az ízületei, így süteményt sem tud dagasztani. Bea asszony szerint nincs mit szépíteni a dolgon, egyszerűen öregszik.

Pedig ha belegondolunk, mindenki számára megerőltető lett volna, amit a 35 éves, kétgyermekes családanya végigcsinált. Nem csoda, ha a szervezete pihenést követel, hiszen a Szombat esti láz, a Győzike-show felvételei és a családi élet összehangolása megterhelő munkát jelentett számára.

Bea szerencsére időben ismerte fel a problémát, és elment a bőrgyógyászához, aki fényterápiát ajánlott neki. Enélkül akár az összes haja kihullott volna. Az asszony ezenkívül ecsetelőt és speciális vitaminokat is kapott, amelyektől megnőtt az étvágya, úgyhogy most már a kilói miatt is aggódik. Szerencsére belátta, hogy lassítania kell élettempóján, így mostanában napi tíz órát alszik, napközben Virággal játszik vagy Evelinnel tanul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top