Sztárok

Sienna Miller divatikon lett

A szőke színésznő újabban a divat világába is belekóstolt. Ennek meg is lett az eredménye, mert az Elle magazin az év stílusikonjának választotta.

Sienna Miller testvérével már saját kollekciót is tervezett, amelyet a Londoni Divathéten fognak bemutatni. Ez a siker talán kárpótolja azért a csalódásért, amelyet az okozott, hogy Cate Blanchett lenyúlt előle egy szerepet. Sienna nagyon izgul a divatbemutató miatt, de közben persze nagyon kíváncsi is, hogy milyen fogadtatásra találnak a kollekciói.

 

A gazdasági világválság miatt is tart a dologtól, de nem valószínű, hogy az ő márkájának a vásárlói körét érzékenyen érinti a válság. A márka neve egyébként Twenty8Twelve, és Sienna a nővérével közösen vágott bele a vállalkozásba. Az biztos, hogy az Elle magazin elismerése mindenképpen jó ajánlólevél a színésznő számára, és megkönnyíti az utat a divattervezők világában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top