Sztárok

Medveczky Ilona gumiarca százezreket ér

Ivan és Medveczky Ilona kapcsolatáról egy időben sokat írt a hazai bulvársajtó. A fiatal énekes rajongása határtalan, most képes lenne több százezer forintot is fizetni a revükirálynő arcáról formázott gumimaszkért.

A Bors Online értesülései szerint Ivan – mint a táncosnő legnagyobb tisztelője – szívesen vásárolna egy élethű gumiálarcot, bár még nem tudja, mihez is kezdene vele. Pedig a farsangi időszakban akár bálványa bőrébe – legalábbis annak gumiváltozatába – is bújhatna.

A maszkmester, Miókovics Mátyás elmondta, hogy mindennel együtt körülbelül háromszázezer forintot kell fizetni egy hasonló, élethű álarcért, és ha valakinek Ilonáéhoz hasonló testalkata van, tényleg revükirálynő lehet egy időre.

A Bors utánajárt, vajon mit szól maga az érintett ahhoz, hogy fiatal rajongója ily módon is szeretné kifejezni iránta érzett lelkes vonzalmát. Medveczky Ilona állítólag néhány másodpercig gondolkodott a válaszon, miközben az arcán több különböző érzelem jele is átfutott, végül azt válaszolta, hogy a kérdésben nem szeretne állást foglalni.

Forrás: Bors Online
Fotó: Lovász Sándor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top